Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:
Tel: 0726.444.222

 

Baze Masa Horeca

Pret:

0.00 Lei 

Livrare: Indisponibil

Alege materialele si optiunile:

Descriere produs:

Baze De Masa HoReCa

Baze metalice destinate locatiilor HoReCa (cafenele, restaurante, cantine). Se vopsesc pe culoarea dorita

 

Baza Masa 40 cu picior central ideala pentru Horeca (cafenea, restaurant, fast food, cofetarii) cu baza din metal cu dimensiunea de 60x 40 sau 40x40 cm si picior central metalic avand in partea de sus patru laterale pentru prinderea blatului. Prinderea blatului de baza se face prin holzsuruburi. Recomandam masurarea grosimii a blatului inainte de prinderea lui pentru a nu strapunge cu holszurubul.

 

Baza de masa este compatibila cu blaturi din pal, mdf, lemn sau pentru exterior blaturi werzalit. Recomandam ca dimensiunea blatului de lucru sa nu depaseasca 80x80 cm pentru bazele de 40x40 cm si 110x70 cm pentru bazele de 60x40 cm.

 

Baza masa care poate fi folosita atat pentru interior cat si pentru exterior. Ternenul de livrare este valabil in limita stocului disponibil.

Specificatii produs

Producator:

Inaltime Masa:

Baza 72 cm

Material Cadru:

Metal
Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare gratuita

Livrare gratuita in tara pentru comanda de scaune care depaseste suma totala de 2000 Lei.
Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Home Despre Noi Ghid Scaune Cum Cumpar? Contact Blog Tapiserii Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Metode de plata     Livrare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului