Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:
Tel: 0726.444.222

 

Scaun Bar Ariana

Pret:

490.00 Lei 

Livrare: 30-45 Zile

Alege materialele si optiunile:

Cantitate:

Adauga in cos

Cantitatea minima: 2

Descriere produs:

Scaun de bar din lemn, scaune de bar la comanda

Scaunule Ariana sunt executate pe configuratia clientului (finisajele la lemn si tapiteria) este recomandat pentru un bar cu inaltimea cuprinsa intre 104 - 110 cm (inaltimea sezutului la 76 cm) sau masa tip insula cu inaltimea intre 90 cm (inaltimea sezutului la 63 cm). Scaune tip bar care se preteaza la bucatarie sau orice spatiu cu deschidere mare care are nevoie de un scaun superb ca si completare.

 

Ariana este executat dintr-un lemn de fag de esenta tare, extrem de rezistent, care poate fi vopsit alb, crem sau orice alta nuanta de bait din paletarul oferit. Tapiteria sezutului si a spatarului poate fi realizata din piele ecologica sau din stofa, din care puteti alege exact ceea ce vi se potriveste, in materie de culoare sau modele.

 

Scaunul Ariana este un scaun inalt cu elemente curbate, care pot acompania atat unu mobilier modern cat si unul clasic. Inaltimea scaunului este de 121/108 de cm iar latimea sa este de 41 de cm, fiind excelent pentru o masa tip insula sau bar

Specificatii produs

Producator:

Scaune Bar Ariana

Inaltime Scaun:

121 cm

Inaltime Sezut:

76 cm

Latime Scaun:

41 cm

Latime Sezut:

41 cm

Adancime Scaun:

50 cm

Adancime Sezut:

39 cm
Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare gratuita

Livrare gratuita in tara pentru comanda de scaune care depaseste suma totala de 2000 Lei.
Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Home Despre Noi Ghid Scaune Cum Cumpar? Contact Blog Tapiserii Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Metode de plata     Livrare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului