Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:
Tel: 0726.444.222

 

Descriere produs:

Scaun Lii, Scaune Vizitator

Scaun Lii ofera o gama flexibila de scaune de oaspeti ușoare și versatile pentru a completa gama noastra de scaune de birou cu ochiuri de plasa.

Scaune Lii Vizitator cu patru picioare Lii ofera o solutie eleganta, scaune cu design modern. Este disponibil cu rotile sau in consola.  Scaun perfect pentru intalniri, oaspeti, zone de receptie sau conferinte

Scaun Lii

Scaun Lii

 

Ambele modele dispun de un spatar  flexibil, mecanism de balans automat  in functie de greutatea corpului pentru un confort marit. Aceasta se realizeaza  prin intermediul mecanismului pivotant dinamic al scaunului, care ajută la încurajarea fluxului sanguin și prin urmare îmbunătățește productivitatea.


Design de 4 picioare
Opțiunea de consolă
Reacția flexibilă a corpului
Role sau ventuze
Trei finisaje de cadre

Produse in promotie din aceasta categorie (In total 1):→ Vezi toate produsele in promotie

Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare gratuita

Livrare gratuita in tara pentru comanda de scaune care depaseste suma totala de 2000 Lei.
Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Home Despre Noi Ghid Scaune Cum Cumpar? Contact Blog Tapiserii Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Metode de plata     Livrare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului