Showroom in Cluj-Napoca:
Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222

Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:       Tel: 0726.444.222

 

Cluj-Napoca:  Marasti, str. Iazului nr. 21

Alege din varietatea noastra de scaune terasa din materiale rezistente la intemperii, precum plastic, lemn, metal sau ratan, perfecte pentru a va bucura de terasa indiferent de vreme. Scaunele noastre sunt concepute pentru industria HoReCa, restaurant, cafenea, terasa, scaune tratate UV pentru exterior. Gasiti scaunele de terasa care se potrivesc perfect cu stilul dumneavoastra! Oferim o gama larga de modele, de la cele clasice si elegante la cele moderne si minimaliste. Alegeti scaune cu brate pentru un plus de confort, scaune pliabile sau scaune stivuilbile, pentru o depozitare usoara. In aceasta categorie sunt scaune terasa, scaune gradina, mobilier terasa, scaune plastic, scaune ratan, scaune confortabile, scaune clasice, scaune moderne, scaune pliabile

...

Pagina: 12 3 »

Pagina: 12 3 »

25 produse pe 3 pagini Reseteaza sortarile ×

Pagina: 12 3 »

Pagina: 12 3 »

Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare in România

Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Produse Ghid Scaune Birou Ghid Scaune Casa Tapiterii Blog Contact.Showroom B2B SICAP Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Livrare / Ridicare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului     Protectia Datelor     Cookie-uri     Download     Cum Cumpar?
Colectam anumite date in timp ce utilizezi miidescaune.ro, pentru mai multe detalii, accesati paginile Cookie-uri si Protectia datelor
[ Am inteles ]
Momentan showroomul se poate vizita doar cu o programare in prealabil. Programari: 0726444222 sau miidescaune@gmail.com Multumim!
[ Inchide ]