Showroom in Cluj-Napoca:
Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222

Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:       Tel: 0726.444.222

 

Cluj-Napoca:  Marasti, str. Iazului nr. 21

Scaun Sally

Pret:

490 Lei 

Livrare: 10-21 Zile
Transport: 70 Lei

Configureaza produsul pentru pretul final:

Cantitate:

Adauga in cos

Cantitatea minima: 2

Descriere produs:

Scaun vizitator Sally

Scaun vizitator Sally, este un scaun de conferinta sau vizitator, are cadrul din otel, vopsit negru sau cromat de tip sanie care ii confera un plus de rezistenta si echilibru. Sezutul si spatarul sunt din material textil sau piele ecologica.  Bratele sunt cu ornamente din polipropilena de culoarea sezutului si a spatarului. Scaunul este supropozabil pentru o depozitare mai usoara.

 

In pretul de baza, scaunul are cadrul metalic cromat si este tapitat cu piele ecologica GR, stofa Fiesta sau stofa Regina.

Specificatii produs

Producator:

Inaltime Scaun:

85 cm

Inaltime Sezut:

44 cm

Latime Scaun:

55 cm

Latime Sezut:

45 cm

Adancime Scaun:

44 cm

Adancime Sezut:

44 cm

Brate:

Da
Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare in România

Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Produse Ghid Scaune Birou Ghid Scaune Casa Tapiterii Blog Contact.Showroom B2B SICAP Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Livrare / Ridicare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului     Protectia Datelor     Cookie-uri     Download     Cum Cumpar?
Colectam anumite date in timp ce utilizezi miidescaune.ro, pentru mai multe detalii, accesati paginile Cookie-uri si Protectia datelor
[ Am inteles ]
Momentan showroomul se poate vizita doar cu o programare in prealabil. Programari: 0726444222 sau miidescaune@gmail.com Multumim!
[ Inchide ]