Alegerea scaunelor pentru restaurant nu este o tragere la sorți, ci trebuie atent chibzuită de tine sau de către designer-ul tău de interior. Această alegere influențează decisiv fluxul de clienți, fiind importantă atât pentru aspectul general al spațiului, cât și pentru confortul și starea de bine a musafirilor tăi.

Întotdeauna atunci când alegi scaunele, trebuie să fii foarte atent la ce tip de mese iei în calcul. Vor fi scaune de bar? Vor fi mese înalte, mese joase, mese din lemn, mese din plastic? Și așa mai departe… Culorile scaunelor trebuie astfel să se asorteze atât cu întregul ambient, cât și cu mesele pe care le însoțesc în restaurant. Un alt aspect important în această selecție este și materialul din care sunt confecționate. Gândește-te cum ar arăta o masă din lemn înconjurată de scaune din plastic? Sau invers…

Din păcate, multe restaurante și cafenele din România investesc un buget destul de mare în renovări, dar nu iau în calcul scaunele și mesele. Aspectul este unul curios, mai ales că acestea sunt, practic, cele mai importante piese de mobilier din localuri, ele fiind primele care intră în contact direct cu clienții, înainte de toate și cele care petrec împreună cu aceștia cel mai mult timp.

Astfel, între clientul tău, scaunul pe care se așează și masa pe care acesta este servit se creează o relație. În această poveste tăcută și intimă, pot fi replici de genul:

  • Dacă ai fi fost mai curată, poate aș fi luat masa aici.
  • Dacă scaunele ăstea ar fi fost mai comode, poate aș fi lăsat un bacșiș mai generos.
  • De ce sunt atât de scumpe toate din meniu când scaunul ăsta e de la vechituri și n-a costat nici măcar 2 lei?
  • Pf, șeful tău nu vede că mai ai puțin și mă răstorni?

Patronii inteligenți remarcă relația care se creează între clienții săi și obiectele din restaurantul său, iar în funcție de feedback-ul pe care de multe ori clienții nu îl vociferează, dar îl gândesc și care le poate fi citit pe față, acesta alege să schimbe una alta. Dacă va închide ochii, va risca să își piardă afacerea. Concurența este destul de mare, iar oamenii devin din ce în ce mai pretențioși și mai amatori de confort.

 

Alege scaune fără să faci compromisuri!

Noi te putem ajuta cu scaune și mese, dar nu doar atât – putem face asta personalizând detaliile, făcând scaunele exact așa cum ți le dorești sau cum și le doresc clienții tăi. Scaunele noastre pot fi făcute la comandă, deci pot fi personalizate:

  • Îți alegi orice culoare de tapițerie dorești
  • Îți alegi tipul de tapițerie (care să se curețe ușor, care să nu lase pielea să transpire etc.)
  • Îți alegi modelul de scaun potrivit

Răsfoiește aici catalogul de tapițerii.

Astfel, clienții tăi vor aprecia bunul gust, precum și importanța pe care le-o acorzi găsind în restaurantul tău scaune de calitate, pe care să stea confortabil și cu care să aibă discuții mai…  vesele. 🙂

Contactează-ne la numărul de telefon 0726444222 și vom alege împreună scaunele dorite, în bugetul pe care îl ai la dispoziție.