In textul de mai jos sunt cateva detalii, optiuni si tipul de finisaje care pot fi alese la scaunele de living custom made.

La cerere, va putem trimite pe WhatsApp fotografii mai detaliate. La finalizarea comenzii gasiti o rubrica pentru observatii in care se poate trece orice detaliu (transport, colectii de materiale, coduri, finisaje, etc) cu privire la comanda dv.

Pentru orice comanda lansata pe site-ul nostru va vom contacta telefonic pentru a ne asigura ca configuratia/comanda trimisa este exact ceea ce aveti nevoie.

Inaltimea sezutului pentru insula bucatarie sau bar

Indiferent daca vorbim de o masa de living,  insula bucatarie sau bar, distanta dintre partea superioara a sezutului si partea de sus a blatului, trebuie sa fie cuprinsa intre 25-30 cm.

Deci, vom avea:

  • la masa de living: 44-47 cm, pentru inaltimea blatului la 75 cm
  • la insula bucatarie: 62-65 cm, pentru inaltimea blatului la 90 cm
  • la masa bar: 73-76 cm, pentru inaltimea blatului la 105 cm

Dimensiunile minime ale blatului unde doriti asezarea scaunelor

Un scaun de bar sau insula de bucatarie, sa fie confortabil, dimensiunea sezutului este de aproximativ 45-48 cm. Asta inseamna ca latimea finala ajunge pe la 52-54 cm. Pentru a putea fi folosit, trebuie sa alocati un spatiu de minim 60 cm pentru un scaun.  Recomandam sa alocati 70 cm pentru un scaun.

Piciorul scaunului – Inclus in pret este varianta cu sectiune patrata. Sectiunea rotunda si ornamentul socks au costuri suplimentare.

dksik19em6kd

Cheder Ornamental (Snur Paspoal) – se aplica pe cusatura de contur al scaunului. Poate fi aceeasi culoare ca si tapiteria sau o alta culoare la alegere. La rubrica observatii, la finalizarea comenzii, specificati codul de tapiterie pentru chederul in contrast. In cazul in care nu optati pentru cheder, cusatura va fi cu tighel.

efs12d3iggkv

Protectie Inox – la scaunele pentru insula bucatarie sau de bar optional se poate aplica si o protectie de inox, protectie aplicata pe legatura din fata. Protectia este recomandata pentru locatiile horeca dar poate fi aplicata si pentru rezidential.

a7n35jmr9mfa

Ornament Socks – este un ornament metalic, aplicat la baza piciorului, cu diferite finisaje; gold (vopsit electrostatic), antichizat sau cromat. Pentru cantitati mai mari de 20 bucati se pot executa si alte tipuri de finisaje. Are rol atat decorativ cat si de protectie al lemnului.


Sock suri

Finisaje Lemn – lemnul poate fi finisat cu bait si lacuit, finisaj la care se vede fibra lemnului sau lemn vopsit, finisaj care acopera fibra lemnului

Finisajele lemnului

Materiale folosite pentru tapitarea scaunelor pentru casa, bar sau horeca

Anfora

vezi link cu tapiterii  aici