Showroom in Cluj-Napoca:
Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222

Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:       Tel: 0726.444.222

 

Cluj-Napoca:  Marasti, str. Iazului nr. 21

Scaune Cluj Napoca

Scaune horeca, office sau casa – scaune online sau va asteptam la showroomul din Cluj-Napoca. Va oferim de la producator scaune ergonomice, birou, living, terasa, horeca sau office. Scaune la comanda, custom made, cu materiale easy clean sau waterproof pe diverse culori si texturi. Vezi si oferta de birouri electrice reglabile pe inaltime.

Chair Icon

Scaune Insula Bucatarie Living

Decoreaza-ti spatiul cu scaune pentru insula de bucatarie sau living. Scaune tapitate la comanda cu materiale easy clean usor de intretinut. Scaune personalizate in culorile si finisajele dorite si sezutul pentru living, insula sau bar. Livram in Cluj, Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta sau in orice localitate din tara.

Table Icon

Scaune Ergonomice Birou

Scaune de birou ergonomice cu mesh sau tapitate cu textile rezistente si usor de curatat. Scaune cu support lombar regalbil, brate reglabile 3D si multiple mecanisme. Scaune office ergonomice pentru un birou modern impreuna cu birouri reglabile electric cu doua motoare, memorarea pozitiilor de lucru.

Chair Accessories Icon

Showroom scaune Cluj-Napoca, Str. Iazului Nr 21 (Marasti, colt cu str. Bucuresti). Scaune expuse: scaune living, scaune ergonomice, scaune terasa, scaune custom made, scaune insula.

Livrare prin curier sau prin transportatori in toata tara: Bucuresti, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Arad, Oradea, Craiova, Sibiu, Targu Mures, Bistrita, Pitesti, Suceava, Satu Mare, Baia Mare, Ploiesti, Alba Iulia, Bacau, Neamt etc. Livrare atat in resedintele de judet cat si in restul localitatilor din Romania.

Scaun 1850 Syn Omnia

1,690.00 Lei  1,790.00 Lei

Detalii [+]

Scaune Mesh Hera Negru

1,290.00 Lei  1,490.00 Lei

Detalii [+]

Scaune Mesh Cronos Alb

1,690.00 Lei  1,890.00 Lei

Detalii [+]

Nemos Alb Mesh

1,290.00 Lei  1,390.00 Lei

Detalii [+]
Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare in România

Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

Comanda scaune online din Cluj-Napoca!

Ai nevoie de un scaun, masa, fotoliu sau pur si simplu cauti un accesoriu pentru acestea? Atunci esti in locul potrivit, unde poti comanda mese si scaune din Cluj-Napoca, care sa corespunda tuturor cerintelor tale. Cel mai simplu este sa il comanzi online, pe miidescaune.ro, producator si distribuitor de scaune online din Cluj! La noi gasesti atat scaune de bucatarie, scaune de living, de birou, de bar, directoriale, cat si de laborator sau pliante, scaune ergonomice, scaune pentru vizitatori, mese nelipsite de la un producator de scaune. Pe langa scaune, comercializam si mese de bucatarie, de living, din sticla, de cafea, pliante, de bar sau de cafenea. Pentru persoane mai pretentioase avem de vanzare si fotolii sau canapele. La nevoie oferim si accesorii pentru mese, scaune, precum si tapiterii din stofa sau piele. Scaunele sunt finisate pe culorile si in ton cu mobila de bucatarie sau living moderna sau clasica. Miidescaune.ro ofera mobila la comanda, scaune si mese in Cluj, la pret de producator, la calitate superioara! O sa te ajutam sa alegi modelul cel mai potrivit gustului tau, deoarece avem modele si culori deosebite, tapitate pe masura. Poti sa ne cauti in Showroom Mese si Scaune Cluj, pe adresa Str. Iazului, Nr 21, Cluj-Napoca sau comanda usor mese si scaune online, rapid si sigur, alege modelul si culoarea potrivita accesand miidescaune.ro.

MiideScaune.ro

Produse Ghid Scaune Birou Ghid Scaune Casa Tapiterii Blog Contact.Showroom B2B SICAP Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Livrare / Ridicare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului     Protectia Datelor     Cookie-uri     Download     Cum Cumpar?
Colectam anumite date in timp ce utilizezi miidescaune.ro, pentru mai multe detalii, accesati paginile Cookie-uri si Protectia datelor
[ Am inteles ]
Momentan showroomul se poate vizita doar cu o programare in prealabil. Programari: 0726444222 sau miidescaune@gmail.com Multumim!
[ Inchide ]