Showroom in Cluj-Napoca:
Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222

Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:       Tel: 0726.444.222

 

Cluj-Napoca:  Marasti, str. Iazului nr. 21

Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Thonet Design Srl

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal de catre Thonet Design Srl : 


 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizezi catre societatea noastra.

 

 Scopul colectarii datelor este:


 – informarea Clientilor/Cumparatorilor privind validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la comanda, cererea de oferta, la bunurile sau serviciile achizitionate. 

Thonet Design Srl o sa prelucreze datele personale doar in scopul :

 

- de a onora comenzile plasate online sau offline

- de a raspunde la cererile de oferta, solicitarilor de informatii cu privire la produsele solicitate

- de a genera acte contabile pentru produsele comandate

- de a intocmi scrisori de transport ( AWB/CMR/FOI PARCURS ) pentru expedierea comenzilor la clienti.

 

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date  si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul "informarea Clientilor/Cumparatorilor privind validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate "

 Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Sub Cetate nr 11j, ap 1, Floresti, Cluj, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

 - rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor cu caracter personal din baza noastra de date . 

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre organele abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

 

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

 

Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare gratuita

Livrare gratuita in tara pentru comanda de scaune care depaseste suma totala de 5000 Lei.
Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Home Ghid Scaune Birou Ghid Scaune Casa Cum Cumpar? Contact Blog Tapiterii Despre Noi Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Livrare / Ridicare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului     Protectia Datelor     Cookie-uri     Download
Colectam anumite date in timp ce utilizezi miidescaune.ro, pentru mai multe detalii, accesati paginile Cookie-uri si Protectia datelor
[ Am inteles ]