Showroom in Cluj-Napoca:
Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222

Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:       Tel: 0726.444.222

 

Cluj-Napoca:  Marasti, str. Iazului nr. 21

Birouri reglabile pe inaltime. Birouri electrice reglabile pe inaltime cu doua motoare, functii de memorare a pozitiei de lucru si sistem de alarma pentru schimbarea pozitie de lucru. Cele mai bune birouri reglabile pe inaltime sunt cele cu doua motoare si picioarele din trei segmente. Cele trei segmente ajuta la reglarea pe inaltime atat pentru adulti cat si pentru copii, ele coborand pana la 58 cm. Multe din birourile reglabile de pe piata pot fi ajustate pe inaltime la minim 72 cm, inaltime care nu este potrivita pentru persoanele mai scunde de 178 cm. Birourile reglabile cu doua motoare au pozitionate cate un motor pe fiecare picior al biroului, putand fi incarcate pana la 125 kg. Sunt cele mai recomandate birouri reglabile electric de pe piata. Functiile de memorare ajuta la ajustarea lui dintr-o singura comanda la inaltimiile de lucru setate. Prinderea blatului de lemn, mdf sau pal se face cu ajutorul holszuruburilor. Birourile reglabile electric cu doua motoare sunt cele mai silentioase de pe piata si asigura o viteza constanta de reglare chiar si cu o incarcatura mai mare de 100 kg. Sunt birouri fiabile, silentioase si nu necesita intretinere.

...

Pagina:

Pagina:

0 produse pe 0 pagini Reseteaza sortarile ×

  Nu sunt rezultate in lista de produse!
 

Pagina:

Pagina:

Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare in România

Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Produse Ghid Scaune Birou Ghid Scaune Casa Tapiterii Blog Contact.Showroom B2B SICAP Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Livrare / Ridicare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului     Protectia Datelor     Cookie-uri     Download     Cum Cumpar?
Colectam anumite date in timp ce utilizezi miidescaune.ro, pentru mai multe detalii, accesati paginile Cookie-uri si Protectia datelor
[ Am inteles ]
Momentan showroomul se poate vizita doar cu o programare in prealabil. Programari: 0726444222 sau miidescaune@gmail.com Multumim!
[ Inchide ]