Showroom in Cluj-Napoca:
Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222

Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:       Tel: 0726.444.222

 

Cluj-Napoca:  Marasti, str. Iazului nr. 21

B2B: Designer Interior, Arhitect, Producator Mobilier

Daca esti designer de interior, arhitect, producator de mobilier sau freelancer in zona de amenajari, te asteptam sa devii colaboratorul nostru. 

 

Cautam colaboratori in Cluj-Napoca si in tara. Oferim seriozitate, respectarea termenelor de livrare cat si filtrarea produselor propuse.  Suntem in principal specializati pe scaune custom made si oferim o gama larga de textile si finisaje pentru rezidential, horeca sau office.

În plus suntem extrem de flexibili, ne adaptăm produsele si serviciile în funcție de cerințele proiectului tău.

  • Configurăm scaune exact în culorile de care ai nevoie.
  • Îți oferim suport pentru proiectul tau
  • Conditii speciale pentru preturi in functie si proiect sau produse.

Scrie-ne la miidescaune@gmail.com sau prin whatsapp la 0726.444.222 și hai să facem echipă pentru a realiza împreună proiecte.

Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare in România

Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Produse Ghid Scaune Birou Ghid Scaune Casa Tapiterii Blog Contact.Showroom B2B SICAP Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Livrare / Ridicare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului     Protectia Datelor     Cookie-uri     Download     Cum Cumpar?
Colectam anumite date in timp ce utilizezi miidescaune.ro, pentru mai multe detalii, accesati paginile Cookie-uri si Protectia datelor
[ Am inteles ]
Momentan showroomul se poate vizita doar cu o programare in prealabil. Programari: 0726444222 sau miidescaune@gmail.com Multumim!
[ Inchide ]