Showroom in Cluj-Napoca:
Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222

Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:       Tel: 0726.444.222

 

Cluj-Napoca:  Marasti, str. Iazului nr. 21

Scaune Birou Si Directoriale

Scaune office pentru birou executive sau directoriale – In aceasta categorie va prezantam scaune de birou, scaune executive pentru birou cu diverse mecanisme si reglaje pentru munca la birou. Sunt scaune de birou tapitate integral cu textil sau mesh. Variante tapitate integral cu textil sau in combinatie de mesh cu textile. De asemenea puteti gasi si scaune de birou tapitate integral cu mesh. Scaunele directoriale sunt scaune destinate persoanelor care indeplinesc rol managerial. Sunt scaune cu dimensiuni mai mari fata de scaunele de birou sau ergonomice asigurand o prestanta si un confort. Cel mai des le intalnim scaune directoariale tapitate pe piele naturala dar si in variante cu textil avand elemente (brate/stea) din lemn sau metal cromat. Pentru un confort mai mare se poate opta pentru mecanism multibloc, mechanism care ajuta la blocarea scaunului in diverse pozitii de lucru sau relaxare.

...

Pagina: 1

Pagina: 1

12 produse pe 1 pagini Reseteaza sortarile ×

Scaun 9300

De la 1,850 Lei  

Scaune Senator Plus

De la 1,190 Lei  

Scaun 5600 Sett / 5600

De la 890 Lei  

Scaune Directoriale 5900

De la 1,050 Lei  

Scaun Zen PDH

590 Lei  

Scaun Felix Syn

De la 550 Lei  

Pagina: 1

Pagina: 1

Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare in România

Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Produse Ghid Scaune Birou Ghid Scaune Casa Tapiterii Blog Contact.Showroom B2B SICAP Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Livrare / Ridicare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului     Protectia Datelor     Cookie-uri     Download     Cum Cumpar?
Colectam anumite date in timp ce utilizezi miidescaune.ro, pentru mai multe detalii, accesati paginile Cookie-uri si Protectia datelor
[ Am inteles ]
Momentan showroomul se poate vizita doar cu o programare in prealabil. Programari: 0726444222 sau miidescaune@gmail.com Multumim!
[ Inchide ]