Showroom in Cluj-Napoca:
Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222

Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:       Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222          L-V: 10-13 / 14-18

 

Cluj-Napoca:  Marasti, str. Iazului nr. 21  L-V: 10-13 / 14-18

Politica De Retur

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor/a ultimului produs. 

 

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

 

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

 

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa: Str Traian Vuia, nr 208, Cluj-Napoca  fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

 

in cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, componente sau accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, sau nu sunt returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre client, Thonet Design are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse de catre reprezentantii nostri.

 

Returul trebuie sa fie insotit de urmatoarele documente:

    - factura (original sau copie);

    - chitanta (original sau copie);

    - notificare in scris

Te rugam sa mentionezi in notificare daca doresti rambursarea banilor sau schimbarea produsului.

In cazul in care nu se respecta conditiile de retur, Societatea nu va accepta returul.

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna:

a) Produsele executate dupa specificatiile consumatorului;

b) Produsele distinct personalizate;

c) Produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

d) In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat

e) produsele ridicate personal de la sediu sau punctul de lucru al societatii

f) produse livrate de catre Thonet Design Srl cu masini proprii

 

In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care opteazi pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Iti vom trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce s-a efectuat returul produsului cumparat initial.

 

In cazul in care soliciti inlocuirea produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale. In cazul in care nu dispunem de un produs identic pentru inlocuire, iti vom oferi contravaloarea produsului sau alt produs in cazul in care accepti expres acest lucru.

 

In cazul produselor care prezinta defecte de fabricatie, ai dreptul sa returnezi aceste produse in termen de 10 zile lucratoare de la receptionarea lor, avand obligatia sa verifici starea produselor si sa semnalezi  eventualele defecte in cel mai scurt timp posibil. Dupa returnarea produselor semnalate ca neconforme, ne asumam dreptul de a verifica neconformitatile semnalate, iar in cazul confirmarii acestora, iti vom inlocui produsele returnate cu altele similare sau iti vom rambursa valoarea acestora, inclusiv taxele de transport. Rambursarea se va face prin transfer bancar iar tu ai obligatia de a ne furniza toate informatiile necesare efectuarii transferului. Procedura de returnare este aceeasi, mentionata mai sus.

 

Renuntarea la cumparare in mod repetat (cel putin doua ori) va putea fi considerata un abuz, iar Societatea are dreptul sa refuze o noua livrare catre acel Cumparator sau catre acea adresa.

Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare gratuita

Livrare gratuita in tara pentru comanda de scaune care depaseste suma totala de 2000 Lei.
Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Home Despre Noi Ghid Scaune Cum Cumpar? Contact Blog Tapiserii Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Metode de plata     Livrare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului     Protectia Datelor     Cookie-uri
Colectam anumite date in timp ce utilizezi miidescaune.ro, pentru mai multe detalii, accesati paginile Cookie-uri si Protectia datelor
[ Am inteles ]