Showroom in Cluj-Napoca:
Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222

Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:       Tel: 0726.444.222

 

Cluj-Napoca:  Marasti, str. Iazului nr. 21

Atunci cand vine vorba de crearea unui mediu de lucru productiv si confortabil, un scaun ergonomic este investitia ideala. Acestea sunt proiectate special pentru a se potrivi anatomiei umane, pentru a reduce presiunea asupra coloanei vertebrale si a musculaturii spatelui si pentru a oferi suportul necesar. Scaunele ergonomice de calitate au un mecanism multibloc care permite ajustarea înaltimii, a înclinarii spatarului si a adancimii sezutului. De asemenea, au brate reglabile pe înaltime pentru a oferi suport pentru antebrate si suport lombar reglabil pentru a se potrivi curburii naturale a spatelui. Scaune pentru spatii office: Scaunele de asteptare pentru asteptare sunt ideale pentru a primi clienti, parteneri de afaceri sau colaboratori în spatiile de receptie, birouri sau sali de sedinte. Sali de asteptare: Oferiti vizitatorilor dumneavoastra un loc confortabil unde sa astepte, fie ca se afla la o clinica, la un cabinet medical sau la o receptie. Sali de conferinte: Scaunele Vizitator asigura un spatiu confortabil pentru participantii la conferinte, cursuri de instruire sau alte evenimente.

...

Pagina: 12 »

Pagina: 12 »

19 produse pe 2 pagini Reseteaza sortarile ×

Pagina: 12 »

Pagina: 12 »

Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare in România

Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Produse Ghid Scaune Birou Ghid Scaune Casa Tapiterii Blog Contact.Showroom B2B SICAP Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Livrare / Ridicare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului     Protectia Datelor     Cookie-uri     Download     Cum Cumpar?
Colectam anumite date in timp ce utilizezi miidescaune.ro, pentru mai multe detalii, accesati paginile Cookie-uri si Protectia datelor
[ Am inteles ]
Momentan showroomul se poate vizita doar cu o programare in prealabil. Programari: 0726444222 sau miidescaune@gmail.com Multumim!
[ Inchide ]