Showroom in Cluj-Napoca:
Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222

Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:       Tel: 0726.444.222

 

Cluj-Napoca:  Marasti, str. Iazului nr. 21

miidescaune.ro

Infintata in 2011 din dorinta de a oferi produse si servicii exclusiviste, a luat nastere "Miidescaune.ro" - o companie ce isi doreste sa vina in ajutorul dumneavoastra cu cele mai inedite propuneri, cu cele mai bune servicii, cu produse profesionale, astfel incat amenajarea locuintei dumneavoastra sa fie realizata la cele mai inalte standarde. Scaunele si mesele personalizeaza fiecare bucatarie, living sau biroul dumneavoastra  conferindu-i un plus de rafinament, eleganta si stil.

 

Executam pe comanda scaune si mese pe diferite nuante de baituri sau vopsele, materiale alese din paletarul nostru de culori sau pe culoarea mostrei dumneavoastra. Lucrand cu mai multi producatori de scaune, lacuri si vopsele sau producatori de tapiterii, scaunele si mesele oferite se pot personaliza astfel incat sa se incadreze perfect intr-o bucatarie, living sau birou. Un producator de scaune si mese care se respecta are in oferta lui o paleta cat mai larga de produse cu finisaje la tapiterii si lemn pentru cele mai pretentioase gusturi.

 

Pentru amenajarea spatiilor cu mese si scaune destinate sectorului horeca (hoteluri, restaurante, terase sau cafenele) in oferta noastra de mese si scaune incercam sa acoperim toata gama de  scaune si mese cu cadru metalic, lemn, policarbonat, scaune de bar sau fotolii cafenea

 

Nu sunt de neglijat spatiile office cu scaune de birou, directoriale sau vizitator tapitate pe piele ecologica, stofe sau piele naturala si cu bancute de asteptare cu sezut si spatar tapitate, plastic sau lemn.

 

Daca doriti o masa, fotoliu sau  scaun de bucatarie, office sau living care sa se incadreze perfect si sa se armonizeze  cu  o mobila la comanda executata din PAL / MDF lucios, vopsit sau furniruit va asteptam la magazinul de scaune si mese din Cluj-Napoca, Str Iazului Nr 21 (colt cu strada Bucuresti) sau puteti comanda, mese si scaune online, direct de pe site-ul nostru.

 

Va asteptam,

Echipa miidescaune.ro

Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare gratuita

Livrare gratuita in tara pentru comanda de scaune care depaseste suma totala de 5000 Lei.
Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Home Ghid Scaune Birou Ghid Scaune Casa Cum Cumpar? Contact Blog Tapiterii Despre Noi Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Livrare / Ridicare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului     Protectia Datelor     Cookie-uri     Download
Colectam anumite date in timp ce utilizezi miidescaune.ro, pentru mai multe detalii, accesati paginile Cookie-uri si Protectia datelor
[ Am inteles ]