Showroom in Cluj-Napoca:
Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222

Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:       Tel: 0726.444.222

 

Cluj-Napoca:  Marasti, str. Iazului nr. 21

Scaune Ergonomice. Sunt scaune destinate pentru o munca mai indelungata la birou. Sunt scaune care fata de scaunele de birou au mai multe optiuni de reglare ( brate reglabile pe inaltime sau brate 3D, mecanism multiblock, sistem syncron, reglaj lombar, mecanism de tranlatie a sezutului, tetiera ), optiuni care cresc mult confortul si ajuta la o pozitie de lucru corecta si ergonomica. Atunci cand vine vorba de a avea un mediu de lucru productiv si confortabil, un scaun ergonomic este investitia perfecta. Acestea sunt proiectate special pentru a se potrivi anatomiei, pentru a reduce presiunea asupra coloanei vertebrale si a musculaturii spatelui si pentru a oferi suportul necesar. Scaunele ergonomice au un mecanism multibloc, brate reglabile pe inaltime, suport lombar, tetiera si spuma injectata, care sunt proiectate special pentru a oferi un sprijin suplimentar. De asemenea, un reglaj lombar este esential pentru a oferi suportul necesar spatelui. Aceste caracteristici sunt esentiale pentru a va bucura de un mediu de lucru confortabil si productiv. Daca petreceti mult timp la birou, atunci un scaun ergonomic este exact ceea ce aveti nevoie pentru a va bucura de beneficiile unui mediu sanatos si productiv.

...

Pagina: « 1 2

Pagina: « 1 2

17 produse pe 2 pagini Reseteaza sortarile ×

Nemos Alb Tapitat

1,590 Lei  

Scaun Humantech

Cere oferta

Scaune Mesh Hera Negru

1,290 Lei  1,490 Lei

Scaun Aero Pro

1,040 Lei  

Pagina: « 1 2

Pagina: « 1 2

Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare in România

Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Produse Ghid Scaune Birou Ghid Scaune Casa Tapiterii Blog Contact.Showroom B2B SICAP Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Livrare / Ridicare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului     Protectia Datelor     Cookie-uri     Download     Cum Cumpar?
Colectam anumite date in timp ce utilizezi miidescaune.ro, pentru mai multe detalii, accesati paginile Cookie-uri si Protectia datelor
[ Am inteles ]
Momentan showroomul se poate vizita doar cu o programare in prealabil. Programari: 0726444222 sau miidescaune@gmail.com Multumim!
[ Inchide ]