Showroom in Cluj-Napoca:
Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222

Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:       Tel: 0726.444.222

 

Cluj-Napoca:  Marasti, str. Iazului nr. 21

Scaune Insula Miruna Plus

Pret:

770 Lei 

Livrare: 30 Zile
Transport: 200 Lei

Configureaza produsul pentru pretul final:

Fara Cheder Ornamental (inclus)
Cu Cheder In Contrast +30 Lei
Cu Cheder La Culoare +30 Lei
Inaltime Sezut 65 cm (insula)
Inaltime Sezut 75 cm (bar)

Cantitate:

Adauga in cos

Cantitatea minima: 2

Descriere produs:

Scaune Insula Bucatarie Miruna Plus

Scaune pentru insula de bucatarie sau pentru bar, scaune tapitate, scaune lemn

Scaune pentru insula bucatarie cu spatar mediu destinat spatiilor de bar, cafenea, restaurant, spatii HORECA

Cadrul acestuia este realizat din lemn de fag combinat cu elemente din lemn stratificat, un scaun foarte rezistent care se preteaza atat pentru zona rezidentiala cat si ca scaune horeca. Scaunul poate fi executata intr-o varietate de culori, putand fi baituit in functie de gusturile dumneavoastra. Tapiteria scaunului pentru sufragerie, este realizata din textil sau la cerere cu piele ecologica care poate avea orice culoare sau model din cele expuse la categoria Alege Material. Scoica lemnului (interior) este realizata din lemn stratificat care ii ofera o rezistenta crescuta si o ergonomie mai buna a spatarului. Picioarele scaunului sunt din lemn de fag si pot fi finisate pe diverse nuante.

 

Legatura de la picioare este metalica, vopsita in camp electrostatic pe culoarea neagra. Alte varinate de culori, la legatura, doar la comanda.

Inclus in pret:

  • picioare rotunde conificate
  • materialele fara cost suplimentar
  • inaltime sezut la 65 cm, pentru insula bucatarie
  • inaltime sezut la 75 cm, pentru bar
  • lemn finisat cu bait + lac
  • garantie 3 ani pentru structura

Costuri suplimentare:

  • textilele cu cost suplimentar
  • lemn vopsit + lac
  • cheder ornamental (snur paspoal)

Linkuri Tapiterii:

  • vezi intreaga colectie de materiale aici

Scaunul se executa pe comanda si este un scaun care se poate executa custom made. In oferta noastra avem mai multe tapiterii, decat cele prezentate in configurator si cu care se pot executa scaunele. Pentru o cantitate mai mare sau o alta configurare va rugam sa ne contactati.

Varianta pentru scaun de bucatarie sau living

Scaunul poate fi realizat si ca scaun pentru bucatarie sau living. La aceasta varinata sezutul are inaltimea de 47 cm, inaltime protrivita pentru mesele de living cu inaltimea standard de 75-78 cm.

Livrare sau ridicare personala:

Scaunul nu necesita montaj si poate rezista cu succes la greutati de 120 kg. Din cauza volumului mare, acest produs se livreaza doar prin transportatori sau cu masini proprii, livrare care elimina riscurile de deteriorare din cauza transportului prin curier.

In Cluj-Napoca +10 km se acorda discount de 50% din transportul afisat. De asemenea avem optiunea de ridicare a comenzii din depozit. 

Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare in România

Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Produse Ghid Scaune Birou Ghid Scaune Casa Tapiterii Blog Contact.Showroom B2B SICAP Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Livrare / Ridicare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului     Protectia Datelor     Cookie-uri     Download     Cum Cumpar?
Colectam anumite date in timp ce utilizezi miidescaune.ro, pentru mai multe detalii, accesati paginile Cookie-uri si Protectia datelor
[ Am inteles ]
Momentan showroomul se poate vizita doar cu o programare in prealabil. Programari: 0726444222 sau miidescaune@gmail.com Multumim!
[ Inchide ]