Showroom in Cluj-Napoca:
Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222

Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:       Tel: 0726.444.222

 

Cluj-Napoca:  Marasti, str. Iazului nr. 21

Scaune Laborator Taburet Plus

Pret:

270 Lei 

Livrare: 7-10 Zile
Transport: 49 Lei

Configureaza produsul pentru pretul final:

Alege culoarea:

avocato
avocato avocato
butterfly
butterfly butterfly
beige
beige beige
black
black black
bordeaux
bordeaux bordeaux
cement
cement cement
cuoio
cuoio cuoio
green
green green
porcelain
porcelain porcelain
red
red red
sky
sky sky
taupe
taupe taupe
white
white white

Du mouse-ul peste mostra de culoare pentru a vedea mostra marita. Click pe culoare pentru a alege culoarea.

Ventuze +20 Lei
Role D50 Gumate +30 Lei
Inaltime Sezut H63-75 cm +200 Lei

Cantitate:

Adauga in cos
Descriere produs:

Scaun de laborator Plus

Scaunul de Laborator Plus este un model de scaun simplu si mobil ce se adapteaza usor oricarui tip de laborator. Scaunul de Laborator Plus face parte din categoria scaunelor de laborator reglabile si rotative datorita pistonului cu gaz incorporat in piciorul scaunului.

 

Sezutul acestui scaun este lipsit de spatar ceea ce il face usor de depozitat si manevrat in interiorul unui spatiu aglomerat. Cu toate acestea, scaunul de laborator Plus este comod si moale, cu tapiterie din piele ecologica de cea mai buna calitate, aplicata peste un burete cu o grosime de 5 cm. Baza scaunului este din otel cromat, un material rezistent la socuri si manipulare fizica, dar inzestrat si cu o suprafata lucioasa, impecabila. Picioarele scaunului de laborator Nor sunt prevazute cu roti ce permit mobilitatea in orice incapere, iar inaltimea scaunului este reglabila, marimile fiind in general potrivite meselor de laborator.

 

Pentru mai multe informatii si comenzi pentru scaunele de laborator apelati cu incredere la MiiDeScaune.ro.

Optiuni Scaune Laborator Plus:


Inel Inaltator:

 

In cazul in care inaltimea blatului de lucru sau biroul are o inaltime mai mare decat 75 cm, (bancurile de lucru in laboratoare sau mesele de lucru la o inaltime de 90 cm) se poate atasa un inel inaltator care va inalta scaunul cu aproximativ 10 cm. Inelul are si rolul de a sprijinii picioarele pe acesta  si a nu intervenii oboseala lor.


Role Gumate:

 

Pentru o protectie suplimentara a pardoselii se poate opta pentru role gumate. Atentie a nu se confunda cu role siliconate.

role scaune

role scaune

ventuza scaun

ventuza scaun

Ventuze scaune:

 

Se poate opta, fara costuri suplimentare, pentru  ventuze cu ajutorul carora se elimina deplasarea scaunului pe orizontala, el rotindu-se doar pe axa pistonului. In cazul in care scaunul este folosit pe o pardoseala din parchet sau gresie recomandam protejarea suprafetei prin lipirea de pasla pe ventuzele scaunului pentru a nu deteriora suprafata

Specificatii produs

Producator:

Taburet Laborator Plus
Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare in România

Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Produse Ghid Scaune Birou Ghid Scaune Casa Tapiterii Blog Contact.Showroom B2B SICAP Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Livrare / Ridicare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului     Protectia Datelor     Cookie-uri     Download     Cum Cumpar?
Colectam anumite date in timp ce utilizezi miidescaune.ro, pentru mai multe detalii, accesati paginile Cookie-uri si Protectia datelor
[ Am inteles ]
Momentan showroomul se poate vizita doar cu o programare in prealabil. Programari: 0726444222 sau miidescaune@gmail.com Multumim!
[ Inchide ]