Showroom in Cluj-Napoca:
Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222

Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:       Tel: 0726.444.222

 

Cluj-Napoca:  Marasti, str. Iazului nr. 21

Scaun Wave Legs

Pret:

629 Lei 

Livrare: Indisponibil
Transport: 49 Lei

Configureaza produsul pentru pretul final:

Alege culoarea:

Tr / Antracit
Tr / Antracit Tr / Antracit
Tr / Linen
Tr / Linen Tr / Linen
Tr / Sand
Tr / Sand Tr / Sand
Tr / Orange
Tr / Orange Tr / Orange
Tr / Red
Tr / Red Tr / Red

Du mouse-ul peste mostra de culoare pentru a vedea mostra marita. Click pe culoare pentru a alege culoarea.

Indisponibil
Descriere produs:

Wave Legs

Scaunul Wave Legs este realizat din policarbonat, asigurand pe langa aspectul modernist si foarte placut si un confort si o rezistenta sporita. Miidescaune.ro va pune la dispozitie un accesoriu de interior din policarbonat colorat sustinut de o structura normala, pe 4 picioare sau pe structura tip sanie, din otel tubular cromat care se imbina armonios scoica viu colorata. Scaunele Wave Legs prezinta un design abstract, dintr-o combinatie reusita intre transparent si culori mate, vii, cum ar fi antracit, rosu, portocaliu, nisipiu si alb-crem, fiind ideale pentru orice camera din casa d-voastra sau spatii publice interioare cu design minimalist.

 

Scaunul in policarbonat Wave Legs este in sine o atractie, insa intr-un numar mai mare, intr-o culoare sau chiar in combinatie de culori, efectul rezultat este unul deosebit din punct de vedere estetic. Pe langa preturile accesbile si calitatea superioara, Scaunele Wave Legs sunt si suprapozabile, dand posibilitatea unei depozitari eficiente in spatii foarte mici. Scaunul Wave Legs are o intaltime de 81 cm si o latime de 46 de cm, garantand un confort sporti la sedere.

Scaunul Wave Legs este caracterizat prin combinarea unei suprafete transparente cu una lucioasa. Sunt recomandate  doar pentru uz intern.

 

Scoica este caracterizata printr-o combinatie a unei suprafete transparente din policarbonat lucios.

Structura cadrului este din otel tubular cromat. Scaunele sunt suprapozabile si sunt dedicate doar pentru uz intern.

Specificatii produs

Producator:

Scaun Wave Legs

Inaltime scaun:

81 cm

Inaltime sezut:

46 cm

Latime scaun:

55 cm

Latime sezut:

53 cm
Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare in România

Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Produse Ghid Scaune Birou Ghid Scaune Casa Tapiterii Blog Contact.Showroom B2B SICAP Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Livrare / Ridicare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului     Protectia Datelor     Cookie-uri     Download     Cum Cumpar?
Colectam anumite date in timp ce utilizezi miidescaune.ro, pentru mai multe detalii, accesati paginile Cookie-uri si Protectia datelor
[ Am inteles ]
Momentan showroomul se poate vizita doar cu o programare in prealabil. Programari: 0726444222 sau miidescaune@gmail.com Multumim!
[ Inchide ]