Showroom in Cluj-Napoca:
Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222

Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:       Tel: 0726.444.222

 

Cluj-Napoca:  Marasti, str. Iazului nr. 21

Scaun Taurus Lemn

Pret:

129 Lei 

Livrare: 7-14 Zile
Transport: 50 Lei

Configureaza produsul pentru pretul final:

Cantitate:

Adauga in cos
Descriere produs:

Scaun Taurus Lemn

Scaune Taurus Lemn, scaune elev, sali de clasa sau vizitator

Scaun Taurus Lemn, scaune de asteptare sau conferinta, scaune avand cadrul din otel vopsit negru sau cromat. Partea de sezut si spatar este din lemn stratificat si lacuit natur. Scaun stivuitbil la care se poate atasa brate fixe sau brate cu masuta rabatabila pentru scris.

Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare in România

Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Produse Ghid Scaune Birou Ghid Scaune Casa Tapiterii Blog Contact.Showroom B2B SICAP Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Livrare / Ridicare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului     Protectia Datelor     Cookie-uri     Download     Cum Cumpar?
Colectam anumite date in timp ce utilizezi miidescaune.ro, pentru mai multe detalii, accesati paginile Cookie-uri si Protectia datelor
[ Am inteles ]
Momentan showroomul se poate vizita doar cu o programare in prealabil. Programari: 0726444222 sau miidescaune@gmail.com Multumim!
[ Inchide ]