Showroom in Cluj-Napoca:
Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222

Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:       Tel: 0726.444.222

 

Cluj-Napoca:  Marasti, str. Iazului nr. 21

Tapiterii, materiale folosite

Descriere produs:

Materiale folosite pentru tapitare

In linkul de mai jos sunt cateva detalii cu privire la materialele folosite in tapitarea scaunelor pentru casa sau horeca. La cerere, va putem trimite pe WhatsApp fotografii mai detaliate. La finalizarea comenzii gasiti o rubrica pentru observatii in care se poate trece orice detaliu (transport, colectii de materiale, coduri, finisaje, etc) cu privire la comanda dv.

Pentru orice comanda lansata pe site-ul nostru va vom contacta telefonic pentru a ne asigura ca configuratia/comanda trimisa este exact ceea ce aveti nevoie.

Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare gratuita

Livrare gratuita in tara pentru comanda de scaune care depaseste suma totala de 5000 Lei.
Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Home Ghid Scaune Birou Ghid Scaune Casa Cum Cumpar? Contact Blog Tapiterii Despre Noi Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Metode de plata     Livrare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului     Protectia Datelor     Cookie-uri
Colectam anumite date in timp ce utilizezi miidescaune.ro, pentru mai multe detalii, accesati paginile Cookie-uri si Protectia datelor
[ Am inteles ]