Showroom in Cluj-Napoca:
Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222

Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:       Tel: 0726.444.222

 

Cluj-Napoca:  Marasti, str. Iazului nr. 21

Baze folosite la scaune

Bazele cele mai folosite sunt cu cinci brate cu diferite raze cuprinse intre 50 cm si 70 cm. Sunt din polipropilena (plastic), metal sau aluminiu. Pot fi echipate cu role sau ventuze. Rezistenta bazei este influentata si de modul de exploatare, de tipul de pardoseala (parchet vs mocheta) sau rolele folosite. Vedem comercianti, importator sau producator de scaune care garanteaza greutatea suportata a scaunului la 150 kg. Acestia, de obicei se refera la baza scaunului sau la pistonul scaunului.


Recomandare: baza polipropilena piramidala sau baza aluminiu slefuitAtentie! Sunt pe piata baze metalice care necesita montarea fiecarui brat al bazei in suportul pistonului. Cu siguranta, nu o sa comercializam asemenea baze sau scaune cu acest tip de baza. Nu a fost destul ca este invadata piata de scaune directoriale din bucati, se  importa si baze demontabile. De preferat sa alegeti cea mai ieftina baza de plastic decat metalica si demontabila. Problema este ca poate fi observat doar in schita de montaj, care de multe ori nu este incarcata in pagina produsului.

De Evitat !!!

De Evitat !!!

Baze din polipropilena (plastic) - curbata (max 100 kg)  sau piramidala (max 120 kg)

Baza Economica Plastic

Baza Economica Plastic

Sunt doau tipuri de constructie. Curbate, recomandate pana la 100 kg  sau piramidale care le pot recomanda pana la 120 kg. Din cauza ca au o suprafata poroasa intretinerea bezei, folosita in spatiile office,  este greoaie. Murdaria de pe incaltamine si praful din mocheta se depune pe baza scaunului avand in cea mai mare parte aspectul neingrijit.

Baza Piramidala Plastic

Baza Piramidala Plastic

Baze din metal – sunt recomandate pana la 120 kg.


Cele mai recomandate sunt cele cromate care se intretin foarte usor. In interiorul fiecarui brat al bazei este sudata o bucsa pentru prinderea rolei sau ventuzei.


Desi sunt baze rezistente pana la 120 kg riscul de rupere este la sudura bucsei de prindere a rolelor.

Baza Metalica Cromata

Baza Metalica Cromata

Baze din Aluminiu – curbata sau piramidala - recomandate pana la 150 kg

Baza Aluminiu Curbata

Baza Aluminiu Curbata

Baze monobloc, turnate si sunt cele mai rezistente baze. Pot suporta greutati de 150 kg. Axul rolei este montat direct in baza turnata eliminand partea de sudura a bucsei de prindere a rolelor. Le gasim avand forme curbate, la cele directorile sau piramidale la scaunele ergonomice. Sunt cele mai rezistente baze care sunt pe piata.

Baza Aluminiu Piramidala

Baza Aluminiu Piramidala

Role folosite la scaune

Cel mai des intalnite sunt rolele cu axul de prindere de 11mm. In functie de tipul de pardoseala alegem tipul de role si dimensiunea acestora. 


Recomandare:

  • pentru parchet - role gumate de  60, 65 mm
  • pentru mocheta / covor - role 60, 65mm
  • industrial:  ventuze sau role autoblocante

 

Role 50 mm - sunt role economice si sunt din popipropilena tare (palstic)

Role 50 mm Gumate - protejeaza parchetul si reduce zgomotul la rularea pe parchet sau gresie.

Role 50 mm Autoblocante - Autoblocarea rolei are dezavantajul frecarii mai mari la rulare si poate deteriora parchetul. Sunt folosite cu succes in spatii industriale pentru reducerea mobilitatii a scaunului.

Role 60-65 mm - sunt destinate pentru mocheta sau covor

Role 60-65 mm Gumate - protejeaza cel mai bine parchetul. Pot fi folosite atat pe parchet / gresie cat si pe mocheta / covor. Sunt cele mai bune role folosite la scaunele office.

Ventuze - Cel mai des sunt folosite la scaune industriale dar impreuna cu o pasla aplicata protejeaza foarte bine parchetul. Mobilitatea scaunului este redusa cand se folosesc ventuze. 

Role 50 mm

Role 50 mm

Role 50 mm Gumate

Role 50 mm Gumate

Role 60-65 mm Gumate

Role 60-65 mm Gumate

Ventuza

Ventuza

Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare in România

Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Produse Ghid Scaune Birou Ghid Scaune Casa Tapiterii Blog Contact.Showroom B2B SICAP Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Livrare / Ridicare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului     Protectia Datelor     Cookie-uri     Download     Cum Cumpar?
Colectam anumite date in timp ce utilizezi miidescaune.ro, pentru mai multe detalii, accesati paginile Cookie-uri si Protectia datelor
[ Am inteles ]
Momentan showroomul se poate vizita doar cu o programare in prealabil. Programari: 0726444222 sau miidescaune@gmail.com Multumim!
[ Inchide ]