Showroom in Cluj-Napoca:
Marasti, str. Iazului nr. 21
Tel: 0726.444.222

Scaune Cluj - Mii de Scaune Online!

Showroom in Cluj-Napoca:       Tel: 0726.444.222

 

Cluj-Napoca:  Marasti, str. Iazului nr. 21

Tipuri de brate folosite la scaunele ergonomice

Bratele sunt o componenta foarte importanta a scaunelor ergonomice. Cerinta minima a bratelor ergonomice este reglarea pe inaltime. In continuare vom vorbi despre cele mai intalnite si folosite brate. Bratele ajustabile permit reglarea bratului la nivelul tastaturi. O inclinare a bratului gresita va duce la dureri la incheietura mainii, iar un brat din material dur o sa duca la dureri in zona cotului. Pe langa reglarea bratului pe inaltime mai sunt brate 2D, 3D sau 4D. Aceste brate care pot fi reglate pe orizontala, prin inclinarea lor in interior sau exterior, dar permit si o reglare pe adancime pentru o mai buna sustinere a bratului.


Recomandare: minim reglabile pe inaltime si cu topul bratului moale

Brate reglabile pe inaltime - 1D - 
Se gasesc in doua variante: brate cu top tare (partea de sus, topul din plastic) si brate cu top moale (partea de sus este cu poliuretan de inalta densitate). Recomand minim varianta cu top moale. Reglajul se face actionand un butoun aflat pe lateralul bratului sau in fata.

Brate 1D

Brate 1D

Brate reglabile pe inaltime si orizontala - 2D -Sunt brate care pe langa reglajul pe inaltime mai au posibilitatea reglarii pe orizontala (inclinarea topului in stanga, spre interiorul scaunului sau spre dreapta, spre exteriorul scaunului). Topul este din poliuretan de inalta densitate pentru confortul in zona coatelor.

Brate 2D

Brate 2D

Brate reglabile pe inaltime, orizontala si adancime - 3D
Sunt brate cu trei grade de libertate. Se po regla pe inaltime, adancime si orizontala. Sunt cele mai frecvente brate folosite la scaunele ergonomice. Topul este moale, poliuretan de inalta densitate, pentru confortul in zona coatelor.

Se transforma in brate 4D printr-un accesoriu, aplicat sub sezutul scaunului si brat, care permite reglarea in lateralul scaunului.

Brate 3D

Brate 3D

Scaune personalizate la comanda

Scaune la comanda personalizate cu diverse tapiterii, stofa, piele ecologica sau piele naturala de la producator de scaune de birou, bucatarie, living, terase sau scaune horeca.

Livrare gratuita

Livrare gratuita in tara pentru comanda de scaune care depaseste suma totala de 2000 Lei.
Livrare prin curier, transportatori sau cu masinile proprii.

MiideScaune.ro

Home Ghid Scaune Birou Ghid Scaune Living Cum Cumpar? Contact Blog Materiale Despre Noi Resurse     Termeni si conditii de utilizare     Politica de confidentialitate     Politica de retur     Metode de plata     Livrare     Lucrari, Proiecte, Clienti     Protectia Consumatorului     Protectia Datelor     Cookie-uri
Colectam anumite date in timp ce utilizezi miidescaune.ro, pentru mai multe detalii, accesati paginile Cookie-uri si Protectia datelor
[ Am inteles ]